Ciorbita de loboda cu piept de pui

de elena1988 in Ciorbe, 26 Mar 2011 | 6379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi de loboda(am avut eu)
  • 1 piept de pui m-ai mic
  • telina
  • 1 ardei gras rosu
  • morcov
  • 1 ceapa
  • leustean
  • bors la sticla
  • 100 gr de orez
  • 6 oua
  • 1 conserva de rosii in bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de loboda cu piept de pui:

Taiem pieptul de pui  si il punem la fiert.

Separat, in alta oala, punem legumele la fiert fara loboda.

Cand au fiert legumele adaugam pieptul de pui, putin ulei, sare si delikat, apoi loboda si conserva de rosii.

Cand este aproape facuta punem orezul.

Facem din cele 6 oua 3 omlete pe care la taiem fisii.

Dupa ce s-a fiert si orezul punem borsul, dupa ce a dat un clocot stingem focul si punem leusteanul si omleta deasupra, acoperim oala cu un capac si lasam asa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de loboda cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
ciorba radauteana