Ciuperci champignon pane

de katty in Mancaruri de legume, 7 Feb 2020 | 2283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon albe
  • 2 oua
  • 2 -3 linguri de faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon pane:

Curatam ciupercile de pielita, taiem piciorusele si le trecem rapid printr-un jet de apa.

Punem un vas cu apa la foc si cand clocoteste adaugam ciupercile, pe care le fierbem 5 minute, apoi le scurgem bine intr-o sita.

Batem ouale intr-un castron impreuna cu sare, piper, rozmarin, apoi adaugam 1-2 linguri faina, cat sa obtinem un aluat  ca de clatite. Trecem ciupercile pri faina, apoi prin aluatul format si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Stropim cu ulei si dam tava la cuptor pana se rumenesc usor.

TIPS-URI

1

folositi ciuperci proaspete, cu palaria cat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci pleurotus