Ciuperci pane

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 3988 vizualizari

 

O mancarica delicioasa. Va spun cu mana pe inima. Piticul meu a papat o gramada, crezand ca sunt snitele de pui. De fapt, seamana izbitor la gust cu un snitel de pui. Eu am avut ciuperci de padure, tare frumoase si carnoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 palarioare de ciuperci mari (preferabil de padure)
  • sare, piper
  • usturoi granulat
  • 3 oua
  • 1 lingura faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile se spala bine. Se taie coditele si apoi palarioareele se feliaza la o grosime de max. 1 cm. Se condimenteaza pe ambele parti. Ouale se bat bine apoi se adauga iar condimente si faina. In acest amestec se pun ciupercile si se amesteca usor, pana "s-au manjit" toate cu sos.

Se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet absorbant si se mananca cat ai clipi..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alinutzika 1

10.06.2012, 22:58

ma bucur ca va plac!Pup

Lau 1

11.06.2012, 08:22

foarte bune

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:57

Sa mori de pofta ce bunatati ai tu aici .
Si eu faceam pe cand nu ne era asa teama de ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane