Ciuperci pane

de Bunica in Mancaruri de legume, 24 Sep 2016 | 3992 vizualizari

 

A descoperit ciupercile paneeeeee! O bunatate de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci champignion
  • 5 oua
  • faina cat sa fie compozitia ca o smantana subtire
  • o lingurita turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile spalate se curata de picioruse,se taie rondele.

Se sterg cu servetele absorbante.

Ia un castorn, sparge ouale si amesteca-le bine cu o furculita.

Adauga faina, sare, piper si turmeric.

Amesteca bine pentru a incorpora toate ingredientele.

Pune uleiul intr-o tigaie nonaderenta si lasa-l la incins.

Da rondelele de ciuperci prin compozitia de ou si prajeste-le pana se rumenesc pe fiecare parte.

Scoate ciupercile pe servetele absorbante.

 Sunt foarte bune atat reci cat si calde.

Se servesc alaturi de garnitura dorita.

 

 

Sunt foarte bune si la pachetel.

Sa va fie de folos! 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Pune servetele absorbante dupa fiecare rand de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diaconta 1

27.09.2016, 16:10

Bunica e cuminte,pregateste legume gustoase

mihaelar63 1

29.09.2016, 14:42

Grozave ciupercile pane !!!

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 12:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat