Ciuperci si carnati la cuptor

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2013 | 5622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 6 carnatii de porc
  • 250 g de ciuperci proaspete,-taiate pe jumatate
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • 4 linguri de smantana dulce pentru gatit
  • 1 legatura mica de patrunjel tocat marunt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si carnati la cuptor:

Se scoate carnea din carnati si se face piftelute (Sau se lasa carnatii normal si se taie cubulete) .

Se incinge uleiul si se pun la prajit , peste care adaugam ceapa .

Se adauga si ciupercile si se soteaza  5 minute .

Se adauga mustarul , smantana si 4 linguri de apa .

Se fierbe totul 2 minute si  se adauga patrunjelul .

Adaugam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 20 de minute .

TIPS-URI

1

Eu am preferat sa nu desfac carnatii si i-am taiat cubulete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf