Tagliatelle cu pui si ciuperci

de Luckycake in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2014 | 2628 vizualizari

 

O reteta gata in mai putin de 30 minute! Aceste paste sunt delicioase si se fac foarte rapid,datorita si faptului ca se pregatesc cu piept de pui gata gatit.Cu o zi in urma am facut piept de pui la grill si mi-au ramas 2 bucati,asa ca m-am gandit sa transform pieptul de pui intr-o mancare noua.Rezultatul a fost gustos ;)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • o bucata 15 cm praz
  • 1/2 ardei rosu
  • 6 ciuperci champignon
  • 2 bucati piept pui gata preparat
  • 3 linguri smantana
  • oregano
  • 1 lingura faina
  • 3/4 pahar cu apa sau supa clara de pu
  • 50 grame parmezan razuit
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • 1/2 pachet tagliatelle
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si ciuperci:

Prazul si ardeiul il spalam bine apoi il taiem felii subtiri.Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline apoi punem prazul si ardeiul la calit,cam 5 minute.Ciupercile le trecem printr-un jet de apa rece sa le curatam,apoi le feliem si le adaugam in tigaie.Acum e momentul sa punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa inca 5 minute adaugam oregano,smantana,faina si si apa.Amestecam pana se omogenizeaza,condimentam cu sare si piper si apoi adaugam 1/2 din parmezan si pieptul de pui taiat fasii.Lasam la foc mic cam 10 minute, pana se ingroasa sosul(daca s-a prea ingrosat mai adaugam 2 linguri de apa).Pastele cand sunt fierte,le scurgem si le adaugam peste pui,amestecam bine si la final presaram parmezanul ramas.Mie imi plac ardeii  iuti, asa ca deasupra am presarat cateva feliute  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si ciuperci