Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Simplu de preparat dar deosebit de delicioase .
Palariile de ciupercuta curatate de codite se spala si se lasa sa se zvante.
Asezati ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Le condimentati cu sare si rozmarin uscat .Pe fiecare ciupercuta presarati branza de burduf , sunca taiata cubulete si boia afumata.
Dati tava la cuptorul incalzit (200grade) timp de 15 minute, atat cat sa se patrunda putin ciupercile si branza sa devina cremoasa .
Serviti calde sau reci presarate cu ceapa verde alaturi de rosioare .
1
Le puteti servi ca aperitiv , garnitura langa carne la gratar Langa orez sau cus-cus .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola