Ciuperci umplute cu branzeturi si legume

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 21 Ian 2019 | 2883 vizualizari

 

 Ciupercile umplute sunt foarte versatile ,poti incerca o sumedenie de combinatii . Imi place sa pregatesc frecvent ciuperci umplute . Constituie un aperitiv gustos si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci de marime mijlocie
  • 6 rosii cherry
  • 3 ridichi rosii
  • 3 linguri branza burduf
  • 3 linguri branza topita cu smantana -la tub
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • codite tocate de ceapa verde
  • salata verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi si legume:

  1.  Ciupercile se spala rapid prin jet de apa si se curata de pelitele exterioare ale palariutei .
  2. Se scoate piciorusul ciupercilor si se toaca mai marunt .
  3. Sarati usor palariutele si le ungeti cu unt  ,interior-exterior .
  4. Asezati ciupercile in tava tapetata cu folie de hartie .
  5. Spalati
  6. In fiecare ciuperca se distribuie branza topita , coditele maruntite  de ceapa si ciuperci , branza de burduf si jumatati de rosii cherry.
  7. Deasupra se pulverizeaza putin ulei si se da tava la cuptor 15 minute .
  8. Decorati ciupercile umplute la servire cu ridichi care dau o nota picanta .
  9. Puteti folosi cat mai multe legume , chiar o salata de cruditati .
  10. Ciupercile umplute sunt delicioase servite calde .
  11.           Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ciupercile umplute sunt delicioase servite calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simona72 1

23.01.2019, 11:37

Și mie îmi plac in diferite combinații. Se potrivesc bine cu brânză

Rocsi 1

23.01.2019, 19:46

Daaa sunt tare bune!

dantes 1

27.01.2019, 10:35

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute