Ciupercute cu legume

de dariadeea in Mancaruri de post, 16 Apr 2013 | 3130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 2 dovlecei
  • 500 g ciuperci
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov mai micut
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu legume:

Am curatat legumele, le-am spalat. Ciupercile le-am curatat si le-am tocat felii mai groase (se pot taia si in 4), ceapa am taiat-o pestisor, ardeii i-am taiat fideluta, dovleceii i-am taiat cuburi mai mari, iar morcovul in feliute subtiri.

Am pus intr-o tigaie mai mare uleiul de masline impreuna cu ceapa ,morcovul si ciupercile sa se inmoaie un pic, am mai pus si vreo 30 ml apa. Dupa ce s-au inmuiat un pic am pus si ardeii si dovleceii. Am pus capacul si am lasat la foc mic pana s-au facut toate.

Se pot servi simple sau alaturi de orice fel de carnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post