Clatite cu banane si cacao

de Miha in Dulciuri, 16 Oct 2012 | 3617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 200 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • faina cat cuprinde (~400 g)
  • 2 banane bine coapte
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 lingura cacao neagra
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu banane si cacao:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana compozitia devine cremoasa. Adaugam apoi, pe rand, ciocolata topita, laptele, uleiul, iaurtul si bananele pasate bine cu furculita. Incorporam si faina amestecata cu cacaoa.

Fiind mai fragile decat clatitele obisnuite, se pune stratul de compozitie putin mai gros. Se coc intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei.

Se servesc simple sau, daca mai ramane ceva ) cu dulce de leche

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu banane si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Miha 1

17.10.2012, 11:12

Die, nica nu-i de-a gratisu' in ziua de azi...

diaconta 1

17.10.2012, 11:50

No,api am incercat si eu ca parca asa stiam si eu )

Panacris 1

21.03.2013, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu urda si marar