Briose cu sos de cirese

de katty in Dulciuri, 14 Feb 2016 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • 80 ml ulei
  • un praf de sare
  • 120 gr zahar
  • 275 gr faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • piper roz macinat(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sos de cirese:

 Intr-un vas punem faina, cacao, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si piperul roz macinat.
Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide. Amestecam bine compozitia si turnam amestecul rezultat fie in 12 forme mici de briose, fie in 6 forme mari unse cu unt.
Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec proba scobitorii(aprox 15-20 de minute).Scoatem briosele  din cuptor cand sunt gata, le lasam 2 minute sa se racoreasca, apoi le scoatem din forma si le lasam sa se raceasca pe un suport.

Servim briosele cu sos de cirese.http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-cirese-75916.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crema pentru tort