Clatite cu crema de branza, nuci si stafide

de ralu_ca in Prajituri, 18 Ian 2015 | 4432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 foi clatite
  • 3 cutii branza fagaras
  • 1 cana nuca macinata
  • 50 g stafide
  • 250 g smantana
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • zahar pudra
  • esenta vanilie, rom
  • coaja lamaie
  • sos de ciocolata
  • gem de prune cu pere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu crema de branza, nuci si stafide:

Intr-un vas am pus branza fagaras amestecata cu esenta, zahar vanilat, stafide (care au fost lasate in prealabil in putin cognac) si nuca. Foile de clatite le-am umplut cu crema de branza si le-am asezat intr-un vas yena uns cu putin unt. Dupa primul strat am uns cu smantana, apoi alt strat de clatite in sens invers si deasupra smantana. 

Am introdus la cuptor pana s-a rumenit la suprafata.

Se pudreaza cu zahar pudra vanilat, apoi se orneaza cu sos de ciocolata si gem de prune cu pere.

Un deliciu !  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu crema de branza, nuci si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu branza si smantana la cuptor