Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 12566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 300 g de ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g de masline
  • 1 ceapa
  • boia de ardei
  • smantana lichida 100 ml
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 200-250 g de faina
  • 250 ml de lapte
  • 150 ml suc de rosii
  • 2-3 oua
  • 100 g de cascaval
  • ulei
  • pesmet
  • sare/ piper / nucsoara  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci:

Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la sotat cat sa se faca translucida, adaugam carnea de pui taiata in cubulete, dupa ce se prinde culoare carenea adaugam, ciuprecile, maslinele, cimbru, boia de ardei, usturoiul taiat fin si cepa verde. Iar dupa alte 10 minute adaugam si smantana, lasand ca aceasta sa inte in carne. Dupa ce este gata se da in asteptare si noi ne apucam sa preparam clatitele, punem ouale, laptele si faina un praf de sare pana va rezulta un aluat tocmai bun de clatite. Ne apucam de prajit clatitele si le lasam in asteptare. Carnea pe care au preparat-o va trebui sa o blendam sa iasa ca o pasta cu care vom umple clatitele, gustam si mai adaugamm dupa gustul nostru sare, piper, boia.

Pregatim un vas de jena, stropit cu ulei si tapetat cu pesmet in care vom aseza clatitele care au fost umplute cu pasta pregatita de noi anterior, cum se observa si in imaginea alaturata. Dupa care vom prepara un sos bechamel din cantitati egale de unt, faina si lapte, saram si la sfarsit adaugam un praf de nucsoara. Acesta va fi adaugat peste clatite, iar peste el vom pune sucul de tomate si vom rade cascavalul, dand la cuptor 20 de minute. Sa aveti Pofta.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bascute cu ciuperci