Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la slow cooker Crock-Pot

de katty in Slow Cooker, 18 Apr 2021 | 2641 vizualizari

 

Pentru weekend am pus la Crock-Pot niste coaste de caprioara pe care le-am gatit incet. Au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr coaste de caprioara
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 gr masline negre
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • maghiran uscat
  • boia dulce
  • 150 ml vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa zahar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la slow cooker Crock-Pot:

Taiem coastele in bucati potrivite. Le spalam si le asezam intr-un vas cu capac. Peste ele punem cimbru, maghiranul, boiaua, sare, piper, foile de dafin, uleiul si vinul. Amestecam bine si punem capacul. Dam vasul la frigider pentru cateva ore minim sau pana a doua zi.

A doua zi punem coastele cu tot cu vinul si condimentele in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, pornit pe functia Slow pentru 6 ore. In functie de cat de frageda este caprioara, timpul poate varia. Dupa aproximativ 4 ore am pus rosiile, pasta de ardei, maslinele, sare, piper, maghiran si zaharul si am lasat pana sosul s-a legat.

Servim coastele cu orez brun.

TIPS-URI

1

cu cat tineti carnea mai mult la fezandat cu atat se va gati mai usor si va fi mai aromata

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ananas la slow cooker Crock-Pot 4,7 L