Coaste de miel la cuptor

de MotanLaOale in Oaie, 14 Apr 2018 | 7129 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult coastele de la orice animal.
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • coastele de la un miel (aproximativ 2 kg)
  • 50 ml ulei
  • 2 legaturi usturoi verde
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la cuptor:

Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs.

Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei.

Se presara vegeta, boia, piper pe ambele parti.

Se pune un pahar de apa si se stropesc si coastele.

Se introduce tava cu coastele de miel in cuptor pentru 50-55 minute.

Din cand in cand se intoarce si se ung coastele de miel cu sosul din tava.

Cand sunt gata se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 10 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Coastele de miel se scot din cuptor, se lasa 5 minute si se mai ung cu sosul din tava si se pot servi.

Se pot servi cu garnitura sau fara.

Eu prefer coastele de miel cu usturoi verde si paine proaspata, sa le simt gustul.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (15)

mirela0911 1

15.04.2018, 09:53

Bune!

MotanLaOale 1

15.04.2018, 14:56

Multumesc

katty 1

17.04.2018, 21:34

Ce bine arata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu oregano si menta