Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda

de Valclaudia in Porc, 14 Feb 2015 | 7265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg coaste de porc
  • cca 400 ml bere
  • 1 lingura untura
  • sare, piper dupa gust
  • boia dulce
  • 1/2 legatura de leurda mixata cu 1/4 pachet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda:

Spalam coastele si le portionam dupa preferinta.

Le asezam intr-un castron, turnam berea rece peste ele, adaugam boabele de piper, sare dupa gust si acoperim castronul cu folie alimentare, apoi il lasam cateva ore la rece in frigider.

Scoatem coastele marinate de la frigider, le asezam in tava cuptorului,turnam lichidul in care au stat la marinat in tava, adaugam o lingura de untura, presaram boia de ardei dulce si dam tava la cuptor la temperatura medie pentru 60 minute.

Dupa scurgerea timpului intoarcem coastele sa se rumeneasca pe toate partile, apoi adaugam unt aromatizat cu leurda (spalam leurda, o trecem prin robot cu untul si obtinem o pasta verde deosebit de aromata).

Servim coastele simple sau cu ce garnitura dorim.

Ar fi fost excelenta o mamaliguta dar nu m-am mai complicat... :(

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.02.2015, 21:30

mihaelar63 1

16.02.2015, 01:46

Felicitari . As servi la orice ora

Diana11 1

26.02.2015, 15:10

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute