Cod a la grec

de elucubratiiculinare in Peste, 15 Feb 2018 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cod
  • 100 ml ulei
  • 100 gr faina
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • Sosul a la grec se prepara din:
  • 100 ml ulei
  • 100 ml sifon (apa minerala)
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod a la grec:

Bucatile de cod se spala, se ung cu zeama de lamaie.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete.

Se pregateste si sosul a la grec. 

100 ml ulei se pune intr-un castron, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper, zeama de la o lamaie si apa minerala. 

Se amesteca bine cu un tel pana se omogenizeaza.

La servire, sosul se torna peste cod. 

Ca si garnitura se poate folosi cartofi natur si varza de bruxelles.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod a la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Rocsi 1

15.02.2018, 20:08

elucubratiiculinare 1

15.02.2018, 20:26

multumesc

Ancutsa 1

17.02.2018, 23:06

Foarte interesant! Nu am mai incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de salau pane