Conopida si broccoli la cuptor

de deyutzky in Mancaruri de legume, 22 Mar 2011 | 13160 vizualizari

 

reteta o am de la matusa iubitului meu si ii multumesc din suflet>:D

 

INGREDIENTE

  • 1 buc broccoli
  • 1 buc conopida 
  • sare 
  • 250 gr telemea
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr smantana
  • 2 oua 
  • unt (pt tava)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida si broccoli la cuptor:

Se curata conopida de frunzulite si cotor, la fel si broccoli. Le desfacem buchetele nu foarte mici, le spalam iar apoi le punem la fiert cu putina sare cam 7-9 min astfel incat sa nu se inmoaie prea tare....broccoli separat de conopida(in 2 craticioare). 

Ungem o tava cu unt, asezam buchetelele in tava....eu am pus jum tava de broccoli, jum de conopida.

Se rade telemeaua si se pune peste buchetele....smantana o amestecam cu cele 2 oua si o adaugam peste compozitia din tava.

Se da la cuptor si se verifica pana cand compozitia se leaga...cand e aproape gata, scoatem tava si radem cascavalul peste compozitie..apoi se mai da cateva min la cuptor si....Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida si broccoli la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor