Copanele cu bambus la cuptor

de Tabita _ in Pui, 16 Mar 2016 | 2169 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si aromata. 
Pentru un plus de roma puteti adauga putin ghimbir. Eu am uitat sa-l adaug. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 borcan bambus
  • 2 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu bambus la cuptor:

Mai intai se pregateste carnea. Se decongeleaza, se spala si se freaca cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. 

Se adauga apoi bambusul scurs de apa, apoi morcovii dati pe razatoarea mica si cateii de usturoi. Apoi uleiul de masline, condimentele si putina apa.

Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu.

Se lasa aproximativ 30 de minute, apoi se scoate folia si se mai lasa pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu bambus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Tabita _ 1

17.03.2016, 12:12

Multumesc Camelia.

Rocsi 1

17.03.2016, 19:50

Iau si eu un copanel!

Tabita _ 1

17.03.2016, 20:13

Rocsi te servesc cu drag.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut cu ficatei