Cordon Bleu

de Bucataria_Portocalie in Pui, 11 Feb 2010 | 7336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 200 gr pesmet
  • sare, piper, ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Feliem pieptul de pui si-l batem ca pentru snitele. Condimentam cu sare si piper.

Luam o felie de piept de pui, adaugam o felie de sunca presata, una de cascaval si rulam ajutandu-ne de scobitori (multe in cazul meu, ca de, le-am preparat pentru prima data, asa ca aveti mila de aspectul lor).

Batem ouale cu 2, 3 linguri de faina, punem restul de faina in alta farfurie si alaturi inca una cu pesmet. Dam rulourile prin faina, prin compozitia de ou si la final prin pesmet.

Prajim in uleiul bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Rocsi 1

12.02.2010, 21:50

e una din mankrurile mele preferate...eu mai pun in mijloc felioare de castravete murat sau gogosar in otet sau proaspat k iese si aspectos si ii da un gust mai aparte.

mihaelar63 1

13.02.2010, 01:08

si mie imi place eram proaspat casatorita si i-am facut consortului de un revelion , dar ,, surpriza '' s-a racit si nu mai era gustoasa

Bucataria_Portocalie 1

13.02.2010, 09:30

Rocsi, foarte buna ideea cu felioare de castravete la mijloc, am sa o incerc.
Mihaela, acum traiasca cuptorul cu microunde macar la incalzit unele mancaruri sa-l folosesc si eu (deocamdata fac numai popcorn in el)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval