Cordon Bleu la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2016 | 14015 vizualizari

 

Reteta delicioasa a lui Irina ,foarte bun http://www.bucataras.ro/retete/cordon-bleu-70845.html

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 4-6 felii de sunca
  • 200 g cascaval delaco
  • 2 oua
  • frunze de busuioc
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare/piper/tumeric
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza,se bate fiecare bucata de carne si se condimenteaza.

Pe fiecare felie de pui se pune ,o frunza de busuioc ,jumatate de felie de sunca si de cascaval si se ruleaza cu grija.

Se folosesc scobitori pentru a tine ruloul strans.

Eu le-am lasat la frigider toata noaptea.

Se trec rulouriile prin faina,ouale amestecate si pesmet si se pun intr-o tava cu hartie de copt.

Se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-30 minute.

Se servesc calde cu garnitura de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

17.07.2016, 14:27

mirela

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

Bya Ralu 1

19.07.2016, 13:13

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu piept de pui si dovlecel