Pui Stifado

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 29 Mai 2010 | 11883 vizualizari

 

reteta am vazut-o la miha si am facut cateva modificari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg pulpe/piept de pui
  • -ulei de masline
  • -400 g ceapa(arpagic)
  • -6 catei usturoi(eu am pus si cateva fire)
  • -2 foi dafin
  • -4 linguri de pasta/5 rosii decojite
  • -patrunjel
  • -sare,piper
  • -scortisoara,cuisoare(daca va plac,eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stifado:

Carnea taiata bucati se prajeste foarte bine in ulei de masline,cand e gata se scoate pe o farfurie.In uleiul ramas se pune ceapa taiata mai mare(sau arpagicul intereg),usturoiul dat prin presa si cel verde taiat bastonase,foile de dafin,rosiile si se lasa sa se caleasca.

Cand ceapa s-a inmuiat putin se pun bucatile de carne,pasta de tomate si apa cat sa acopere totul.Se lasa la foc mic,cu capac aprox o ora. De obicei se serveste cu garnitura de orez,dar pe mine mirosul de patrunjel m-a dus cu gandul la mamaliguta asa ca am facut una mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stifado" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui si praz-rapid