Cornulete

de adry88 in Prajituri, 10 Ian 2012 | 18856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de bors acru
  • 1 cana de untura
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • drojdie cat o nuca
  • zeama de la o lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • 1 praf de copt
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Se amesteca toate ingredinetele, se adauga faina treptat si framantam.

Intindem o foaie, taiem tringhiuri, punem cate o bucata de rahat pe partea mai lata si invartim. Asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Le trecem prin zahar pudra cand le scoatem.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

adry88 1

11.01.2012, 11:17

sunt chiar foarte bune incercati fetelor k nu o sa va para rau

nina46 1

02.02.2012, 14:42

ma mira ca folosesti si drojdie si praf de copt, iar zeama de lamaie ce rost are, daca pui bors ???

cocolina 1

18.04.2012, 23:48

Nu am mancat cornulete cu bors chiar sunt bune,bune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede