Cornulete cu dulceata din coji de lubenita si rahat

de alinutzika in Prajituri, 29 Dec 2011 | 3443 vizualizari

 

Sotul meu le adora, asa ca le-am pregatit pentru el.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 180 g untura
  • 1 plic drojdie uscata
  • 180 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata din coji de lubenita si rahat:

Laptele caldut ,se amesteca cu zaharul si drojdia. Faina se amesteca cu o lingura de lemn cu untura .Adaugam apoi laptele si oul . Lasam la dospit.

Se taie apoi aluatul in forma dorita, se pune dulceata sau rahatul si se ruleaza. Se coc la foc mediu. Reci, se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata din coji de lubenita si rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu dulceata de zmeura