Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Sunt demential de bune! Le-am vazut si la Ancuta si la Gaby! pofteam de mult la ele ;)
sarumana de reteta!
Margarina am taiat-o bucati, am taiat o pastaie de vanilie si am ras semintele, le-am adaugat peste margarina si am mixat-o spuma cu zaharul. Am adaugat oul si am mixat in continuare.
Am macinat nuca si am adaugat-o la compozitie. Eu am pus mai multa nuca.
Peste toata compozitia, am adaugat cate putin faina cu praful de copt si am obtinut un aluat din care am format cornulete diferite.
Intr-o tava mare, am pus hartie de copt, am asezat cornuletele si le-am copt la foc mediu cam 20 min. dupa ce s-au copt, le-am scos si le-am lasat un pic sa se raceasca.
Intr-un alt castron, am pus toate cornuletele, am presarat mult zahar pudra vanilat si am vanturat castronul pana s-au imbracat toate in zahar.
Am mai presarat putina nuca macinata peste ele. Sunt un deliciu!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult