Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
By Gaby_d....ce sa spun, minunate...se topesc in gura! Multumesc pentru reteta!
- se amesteca intr-un vas uleiul, borsul si drojdia
- intr-un castron se amesteca faina cu sare , zahar, esentele si se adauga amestecul lichid cate putin framantand un aluat maleabil, nelipicios
- se intinde aluatul intr-o foaie rotunda graosa de 1 cm si se taie foaia in 2 buc, apoi in 4, 8 si tot asa pana obtinem multe triunghiuri
- la baza fiecarui triunghi se pune o lingurita de gem sau ce umplutura folositi si se ruleaza spre varf
- in tava cu hartie de copt se aseaza cornuletele cu distanta intre ele
- se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 25 minute, pana prind culoare apoi le pudram sau le trecem la un capat prin glazura
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult