Cornuri cu cascaval

de pity19 in Piine, 2 Apr 2014 | 3100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina ,
  • apa calda ,
  • 100 gr margarina ,
  • 2 lg sare ,
  • o lg zahar ,
  • 15 gr drojdie ,
  • cascaval ,
  • un ou ,
  • 2 lg smantana .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cascaval:

Aluatul:

Intr-un castron punem faina, margarina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam bine, cat sa rezulte un aluat nici prea moale, dar nici prea tare. Lasam la odihnit acoperit cu un prosop, la loc cald aproximativ 30 de minute.

Dupa ce s-a odihnit punem aluatul pe masa de lucru si il intindem cu sucitorul. Dupa ce am intins taiem triunghiuri si patratele. Pe fiecare bucata de aluat punem cate o lingura de cascaval dat pe razatoare, ungem colturile cu ou batut.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem cornurile in tava, ungem cu un ou batut cu putina smantana si presaram putin cascaval peste.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30-40 minute!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu jambon si cheddar