Costite de porc glazurate cu cartofi batuti

de Sidy in Porc, 26 Ian 2012 | 6057 vizualizari

 

O reteta delicioasa de coaste de porc glazurate simpla si usor de facut...
Cum afara s-a racit tare , aveam nevoie de o mancare mai consistenta, asa ca m-am apucat de lucru ca de mult aveam eu ideea asta de a face aceste costite...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 2-3 linguri untura
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sos de soia
  • putina crema Gulas iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc glazurate cu cartofi batuti:

Portionam coastele si le taiem in felii dupa osul lor.

1-2 linguri untura le punem la topit intr-o cratita.

Coastele taiate le asezonam pe ambele parti si apoi le punem in untura incinsa si le calim bine pe toate partile.

Cand au prins o crusta deasupra adaugam doua cani cu apa sa acopere costitele, le punem pe foc mediu, acoperite si le lasam sa se patrunda bine.

Cand apa a scazut de tot si carnea de pe coaste este moale, mai adaugam o lingura cu untura. Dupa ce s-a topit punem mierea, sosul de soia si pasta Gulas , lasand coastele sa se prajeasca cu crusta aramie deasupra.

Cartofilor facuti piure le mai adaugam putin lapte cald si ii batem bine cu mixerul pina se fac ca si o crema spumoasa.

Servin costitele cu piureul batut si cu muraturi.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc glazurate cu cartofi batuti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt