Cotlet de porc cu legume, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 22 Apr 2013 | 10825 vizualizari

 

Ador ciupercile, sotul si baietelul apreciaza carnea. Cu aceasta mancarica am impacat pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc;
  • 500 gr. ciuperci champignon proaspete;
  • 2-3 morcovi;
  • 6-8 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • 2 foi de dafin;
  • cimbru;
  • putin ulei;
  • 1 cana cu vin alb sec;
  • 1 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume, la cuptor:

Cotletul de porc il taiem in felii potrivite ca si grosime. 

Taiem ciupercile in bucati potrivite, morcovii rondele si feliem 2 catei de usturoi.

Intr-o tava punem putin ulei, adaugam morcovii si cei 2 catei de usturoi taiati feliute.

Adaugam bucatile de carne. Deasupra asezam ciupercile, foaia de dafin, cimbrul, potrivim de sare si piper.

Adaugam cana de vin si o cana de apa.

Lasam la cuptor aproximativ o ora, verificam daca este facuta carnea dupa care adaugam restul de usturoi ramas, pisat si amestecam usor.

Mai lasam la cuptor maxim 3-5 minute. 

TIPS-URI

1

puteti adauga si alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de Porc cu Cascaval (Reteta Video)