Friptura frageda de porc

de Alexandra Burz in Porc, 3 Aug 2015 | 20063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cotlet de porc fara os
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • 200 ml vin alb
  • salvie
  • foi de dafin
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura frageda de porc:

  • Spalam bine coltetul si il crestam.
  • Intr-o tava de yena punem ulei de masline, otet balsamic si condimente.
  • Tavalim carnea bine si o lasam 1-2 ore la marinat.
  • Punem 200 ml vin alb si 100 ml apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.
  • Scoatem si indepartam folia si mai lasam inca 60 minute descoperita.
  • Servim cu garnitura de cartofi si legume la cuptor.

TIPS-URI

1

Puteti servi cu orice fel de garnitura doriti.

2

Folositi salvia proaspata pentru ca are un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura frageda de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gicuta 1

10.08.2015, 10:15

mamili 1

21.12.2015, 23:15

Draga mea Alexandra, arata de-ti vine s-o mananci cu ochii.
Asta-i motivul si ptr care am ales reteta la favorite si vreau sa o folosesc ... dar am o intrebare.
Ai incercat cumva, sau crezi ca s-ar intampla ceva daca sub carne asi pune ceva legume?

kytz 1

24.01.2017, 10:47

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu sos de legume