Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor

de mirela0911 in Porc, 9 Ian 2011 | 5500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de porc
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • ardei iute
  • sare, piper
  • 5 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor:

Se curata si se spala legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, pastarnacul si telina se taie cubulete. Se pune intr-o cratita uleiul la incins dupa care se adauga morcovii si se calesc pana se coloreaza uleiul de la ei. Se adauga restul de legume, se mai lasa putin, dupa care se toarna amestecul intr-o tava si se intinde peste tot.

Cotlete se spala si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se aseaza in tava peste legume, se pune apa sa le acopere bine si se da la cuptor la foc potrivit. Trebuie sa stea la cuptor in jur de 2 ore. Daca scade apa, se mai adauga. Inainte cu o jumatate de ora de a fi gata se adauga usturoiul taiat feliute si ardeiul iute. 

Se serveste cu pireu de cartofi si muratura.

TIPS-URI

1

Cotletele nu se bat.

2

Usturoiul si ardeiul iute se pune in cantitatea dorita.

3

Apa se adauga la carne atata cat sos doriti la ea. Sosul este delicios. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu legume si sos de bere