Tocana de cartofi si carnati de casa

de mihaelar63 in Porc, 28 Feb 2022 | 6286 vizualizari

 

 Apoi daca am ingredientul secret, nu stau pe ganduri sa ma rasfat cu o tocana de cartofi de aceea buna. Ingredientul secret, carnatul de porc, de casa, este bine pus la pastrare !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 600 gr carnat afumat de porc- de casa
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa galbena
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingura pasta de ardei kapia cu telina - productie proprie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti rosii -productie proprie
  • 1 foaie dafin
  • 1 pahar bulion rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi si carnati de casa:

  1. Carnatii se feliaza si se pun la prajit in ulei.
  2. Ceapa trebuie maruntita .
  3. Cand ceapa incepe sa devina sticloasa se condimenteaza cu pasta de ardei iuti , si boia .
  4. Adaugati pasta de kapia si amestecati .
  5. Turnati cam 1 l apa . Puneti foaia de dafin .
  6. Cartofii curatati si taiati pe lungime se pun si ei la fiert .
  7. Se fierbe la foc domol. Sarati.
  8. La sfarsit se pune bulionul si se mai lasa un clocot.
  9. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  10. La servire presarati pentru prospetime patrunjel verde.
  11.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti obligatoriu aceasta tocana alaturi de muraturile preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi si carne