Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 16 Noi 2011 | 6806 vizualizari

 

O mancarica facuta in 30 de minute, foarte rapida,dar foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie rosii decojite(300-400g)
  • 3 felii cascaval
  • Sare,piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval:

Cotletele de porc se condimenteaza cu sare,piper si ierburi. Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei su se rumenesc cotletele pe ambele parti.

Ceapa se toaca julien sau bucati nu foarte mici, usturoiul se piseaza si se pun peste cotlete, amestecand foarte bine. Se lasa sa se inmoaie putin ceapa si se adeauga rosiile pasate si putina apa. Se pune capacul si se lasa pe foc aprox. 10 minute pana scade sosul.

Peste fiecare cotlet se pune cate o felie de cascaval si se tine tigaia pe foc pana se ce acesta se topeste.

Se serveste simpla sau alaturi de garintura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

16.11.2011, 21:09

o bunatate

mena29 1

17.11.2011, 09:49

Rapid si gustos,bravo!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 11:14

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi