Cotlet de porc la cuptor

de anca_rm in Porc, 23 Sep 2013 | 8903 vizualizari

 

Asa imi place mie carnea de porc , si de cate ori pun mana pe cate o bucata frumoasa de carne o gatesc in felul asta

 

INGREDIENTE

  • O bucata cotlet porc fara os
  • Sare
  • Piper
  • Putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Cotletul de porc cu putina grasime il ungem cu putin ulei pe toate partile . Pe un fund de lemn punem sare si piper si rostogolim cotletul prin ele in asa fel incat sa se prinda bine pe toate partile condimentele . (Precizes ca eu am folosit un cotlet de 1.5 kg si am pus o lingurita jumate de sare , si jumate de lingurita piper . )

Intr-o tigaie pusa la incins (tigaie antiaderenta ) punem cotletul la prajit , pentru cateva minute pe o parte si pe alta . Nu punem ulei in tigaie . Il lasam sa se rumeneasca ca si  in imaginea nr.3.

Dupa ce cotletul se rumeneste pe toate partile il mutam in tava , il acoperim cu folie de aluminium si dam la cuptor . Dupa o ora il scoatem si il servim alaturi de garniture preferata .

Sosul care se formeaza l-am luat separat intr-un castron mic si am pus peste carnea feliata.

Eu am pus la cuptor legume : cartofi, morcovi si sfecla rosie . Am curatat legumele , le-am taiat si le-am asezat intr-o tava . Am pus putin ulei, sare si piper si le-am acopeit cu folie de aluminiu.

Va doresc POFTA MARE !!!!

 

TIPS-URI

1

mancare din carne

2

carne de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mirela0911 1

23.09.2013, 18:44

bun bun

Rocsi 1

23.09.2013, 20:28

Ce bine arata interiorul, este bine patruns

alilianaa 1

23.09.2013, 22:25

ce bun este..

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu garnitura de cartofi aurii