Cotlete ca in " Hateg"

de brunetica in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2011 | 3274 vizualizari

 

O mancare foarte delicioasa si satioasa. Dragi bucatarasi am facut foto la cartea cu reteta pentru a va arata si voua cartea mea. Imi cer mii de scuze , nu vreau sa fie o confuzie. Am rescris reteta exact cum am facut-o eu, cuvant cu cuvant , dar vad ca nu o pot modifica.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cotlete de porc
  • 50 g. kaizer 
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 150 ml. ulei de masline
  • sare
  • boia picanta
  • patrunjel
  • 100 g. smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete ca in " Hateg":

Am prajit cotletele in uleiul incins de masline.

Am curatit ceapa , am taiat-o marunt,  am  calit-o  in ulei cu kaizerul taiat felioare.

Am taiat  rosiile felii , ardeii fideluta si le-am adaugat peste ceapa si slaninuta.

Am presarat  sare si boia dupa gust si inabusi totul 25 minunte la foc mediu.

Dupa ce s-au inmuiat toate legumele int-o tava am format un pat de legume peste care am adaugat cotletele , samatana  , am mai pus un rand de legume si am  dat totul la cuptor pentru 25 minunte.

Patrunjelul ii sporeste savoarea.

 

TIPS-URI

1

eu nu am pus carnati pentru ca mi sa parut prea greoaie mancarea  si servindo seara am zis sa nu ne cada greu.

2

cand am scos tava am presarat cu patrunjel

3

le-am tinut un pic mai mult la cuptor cam 35 minunte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete ca in " Hateg"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

brunetica 1

17.11.2011, 07:47

mena29 1

17.11.2011, 20:34

Ce buna o fi fost

brunetica 1

19.11.2011, 11:33

da Mena chiar ca o reteta buna, nu ma asteptam sa fie asa de buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pasare confiat cu quinoa