Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
In Irlanda se numeste "Sheperd's pie", in Franta "hachis Parmentier", la noi Musaca. Singura diferenta e ca nu se pune un strat de cartofi si la baza.
Mai intai pune cartofii la fiert.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie incapatoare. Pune ceapa si morcovul si caleste-i la foc mediu pana se inmoaie (5 min.).
Adauga carnea tocata si rumeneste-o cam 3 minute.
Pune supa, rosiile, foaia de dafin si cimbrul. Fierbe incet, acoperit, 30 min. In timpul asta incalzeste cuptorul la 190 C. Cand s-au fiert cartofii, strecoara-i si pasazea-i cu unt, lapte, hrean si sare dupa gust.
Cand a trecut jumatatea de ora, sareaza si pipereaza carnea si toarn-o intr-o tava. Acoper-o cu piureul de cartofi. Da la cuptor 30 min.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult