Crab sticks pane

de Julie in Fructe de mare, 27 Apr 2010 | 8956 vizualizari

 

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane ,sau imitatie de carne de crab ,sau fructe de mare bete, sau krab sticks asa cum scrie pe pachet. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret.

Ii putem utiliza ca ingredient in salate,supe, musaca,chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.

 

INGREDIENTE

  •  un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  •  piper
  •  boia dulce
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crab sticks pane:

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.
Se bat bine ouale cu condimentele.
Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de- salata de spanac proaspat cu ceva ulei de masline si un strop de zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab sticks pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 23:56

la sotu i plac tare mult buna idei 5 f

Julie 1

20.08.2010, 07:09

Merci,nadina!

elena1988 1

13.02.2011, 18:24

arata bineeee, ma imbrac si dau fuguta in real sa iau si eu dastea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu fructe de mare