Crap prajit

de ralu_ca in Crap / Caras, 12 Iun 2013 | 4550 vizualizari

 

usor...

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de crap
  • 1 cana malai
  • 1 cana faina
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Feliile de peste se spala foarte bine. Intr-o farfurie amestecam faina, malaiul si sarea si prin aceasta bucatile de crap se ''tavalesc" pe o parte si alta. Intr-o cratita mai adanca incingem uleiul ( atat cat considerati ca pestele sa se "afunde" in el) si asezam bucatile de peste, pe care le prajim pe o parte si pe alta la foc moderat  (approx 20 min/ parte). Poate fi servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

laura_n 1

13.06.2013, 11:29

pfffai,am o pofta de peste prajit....

Rocsi 1

13.06.2013, 11:41

Sim0na 1

14.06.2013, 09:37

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras prăjit în mălai şi în făină