Crap prajit, marinat in lapte

de mihaelar63 in Crap / Caras, 20 Sep 2021 | 2985 vizualizari

 

 Daca dorit sa dati un gust delicat pestelui, trebuie sa il lasati la marinat in lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati de crap proaspat
  • 500 ml lapte
  • 1 lingura de Rose Harisa -pasta orientala de ardei picanti cu mirodenii , usturoi si petale de trandafir
  • sare
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit, marinat in lapte:

  1. Bucatile proaspete de crap se sareaza si se pun la marinat in lapte.
  2. Le puteti lasa la rece chiar si peste noapte.
  3. Se scot bucatile de peste din lapte si se tamponeaza de excesul de umiditate.
  4. Condimentati pestele cu Rose Harissa. Este un condiment complex, arabesc care se potriveste foarte bine cu pestele .
  5. Am infierbantat uleiul si am prajit in el cartofii.
  6. Imediat am continuat cu pestele in acelasi vas cu ulei incins.
  7. Se dau bucatile de crap prin faina alba. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins.
  8. Prajiti pe ambele parti pana obtineti o frumoasa culoare aurie.
  9. Noi am servit crapul prajit impreuna cu cartofi prajiti cat a fost cald.
  10. Alaturi puneti salata preferata de cruditati.
  11. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit, marinat in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.09.2021, 16:17

Panacris 1

24.09.2021, 13:52

madi_marin 1

25.09.2021, 10:29

Interesanta marinarea! N-am incercat niciodata, dar am sa retin aceasta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"