Crap prajit

de Bucataras Medi in Peste, 21 Apr 2010 | 4358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3-4 buc peste(fileuri)
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.

Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .

Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:33

madi si eu la fel..............imi place tare mult pestele.

Bunica 1

25.04.2010, 15:34

Pesteeeee! Foarte frumos si bun!. Usor de pregatit, usor de mancat si usor de digerat

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 19:50

Bunica , ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor