Crochete cu brinza de burduf

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2013 | 3669 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Ina >:D< ... La inceput vroiam sa fac jumatate din cantitate dar am zis ca ceva rau nu are cum sa iasa avind in vedere ca mie brinza de burduf imi place tare mult.Si nu m-am inselat.Au iesit foarte bune.Vreo 4 le-am mancat fierbinti :)) .
Numai bune ca aperitive,mic dejun sau chiar ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr brinza de burduf
  • 1 ou
  • 4 linguri cu faina
  • 1\4 lingurita cu praf de copt
  • pesmet
  • marar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete cu brinza de burduf:

Amestecam intr-un bol brinza de burduf maruntita cu ajutorul unei furculite,oul intreg,faina si praful de copt.Amestecam bine toate ingredientele.

Din compozitie facem bilute si le trecem prin pesmet amestecat cu marar.

Prajim crochetele pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Initial reteta avea 3 linguri cu faina dar mie mi-au intrat 4.Bineinteles depinde mult de tipul fainei dar si a brinzei ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu brinza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

Rocsi 1

31.12.2013, 19:19

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 10:53

foarte gustoase

- Andreea - 1

08.01.2014, 14:28

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branzoaice