Crostata cu nutella

de - Andreea - in Prajituri, 7 Ian 2012 | 9736 vizualizari

 

simplu de facut si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 125 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcan nutella
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostata cu nutella:

Oul si galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam margarina,care trebuie sa fie la temperatura camerei si praful de copt.

Se amesteca bine dupa care adaugam faina si se amesteca pina devine un aluat potrivit de tare,ca cel pentru paine.

Se ia o tava rotunda si se unge cu margarina.

Pe planul de lucru luam 3/4 din aluat si il intindem cu ajutorul unui sucitor.

Cu aceasta foaie de aluat imbracam tava.

Nu uitam sa ii facem bordura.

Apoi intindem nutella peste aceasta foaie iar din restul de aluat se intinde o alta foaie din care taiem fisii subtiri cu care ornam crostata pe deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit,la 200 grade ptr 20 minute.

Se scoate,se lasa sa se raceasca si se pudreaza.

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate pune gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostata cu nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crostata cu piersici si caise