Cuburi cu nuca de cocos

de rodicamaria in Prajituri, 19 Oct 2013 | 4317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti(macinati)
  • 100 g unt(topit)
  • 150 g fulgi nuca de cocos
  • 200 g fructe de padure(congelate)
  • 2 linguri zahar
  • 50 g alune (taiate marunt)
  • o cutie lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi cu nuca de cocos:

Se face blatul din biscuitii macinati si untul topit(se amesteca bine cele 2 ingrediente)si se pune in tava unsa cu unt.Se preseaza bine cu dosul lingurii de supa.

Dasupra se presara nuca de cocos , se niveleaza.Apoi se toarna laptele condensat.

Se da la cuptorul preincalzit pt. 20-25 min , pana se aureste nuca de cocos deasupra.

Se lasa la racit.

Intre timp se face gemul de fructe de padure: fructele inghetate impreuna cu zaharul si o lingura de apa se pun la fiert,intr-o cratita antiaderenta,la foc mic ,amestecand mereu.Se firebe pana cand se incheaga,10-15 min.Se lasa sa se raceasca.Apoi se intinde uniform deasupra prajiturii si se presara cu alune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mac si nuca de cocos