Cuiburi cu oua de Pasti

de laylalala in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 5679 vizualizari

 

Am pregatit de Pasti si aceasta reteta ...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fidea
  • 150 gr unt 
  • 400 ml lapte 
  • 400 gr zahar 
  • 2 lingurite scortisora macinata
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon
  • 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • bomboane in forma de ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu oua de Pasti:

Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se unge cu grasime o tava de 12 briose.
Se imparte fideaua in cele 12 locuri din tava.Se pune untul cu laptele, zaharul, scortisoara si zaharul vanilat bourbon intr-o cratita, pe foc potrivit.Se lasa sa fiarba pana cand untul s-a topit apoi se ia cratita de pe foc.Se toarna, in mod egal, siropul obtinut peste cataiful din tava.Se pudreaza cuiburile cu zahar pudra cu aroma de vanilie si se dau la copt 10-15 minute pana cand s-au rumenit.
Se lasa cuiburile sa se raceasca in tava apoi se scot si se aseza in fiecare bomboane in forma de ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu oua de Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

06.04.2010, 15:26

nadina73 1

06.04.2010, 17:06

super dragute felicitari

Oana 1

07.04.2010, 13:35

Sunt super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cremes cu aluat de casa - ca la mama acasa