Cum se face crema de lamaie verde- Lime Curd

de Oana in Dulciuri, 29 Iun 2015 | 5454 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

    • galbenusuri- 2 buc
    • oua- 2 buc
    • lamai verzi- 3 buc
    • zahar- 5 linguri
    • unt- 80 gr
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face crema de lamaie verde- Lime Curd:

  • Amestecati intr-o craticioara ouale cu galbenusurile, zaharul, zeama de la cele trei lamai verzi si coaja rasa de la doua lamai

  • Puneti craticioara pe foc, la bain-marie

  • Amestecati in continuu cu telul pana ce compozitia se ingroasa bine

  • Luati craticioara de pe foc si adaugati untul taiat cubulete

  • Omogenizati bine compozitia si transferati-o apoi intr-un borcan

  • Inchideti capacul si puneti la frigider pana se ingroasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face crema de lamaie verde- Lime Curd" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici