Curcan la cuptor cu legume

de Anamaria Cook in Curcan, 6 Iun 2012 | 14959 vizualizari

 

Am cumparat acum cateva saptamani o pulpa de curcan dar nu am apucat sa o gatesc in schimb aseara am zis ca ia venit timpul si m-am apucat de trebaluit. Din pacate pozele nu au iesit prea reusite, mirosul ia adus la masa mai repede decat ma asteptam.:))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov marisor
  • 3-4 ciuperci
  • o ceapa
  • 4 rosii chery
  • 2 catei usturoi
  • 1 cub condiment legume
  • 2-3 crengute rozmarin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan la cuptor cu legume:

Crestati pulpa de curcan de cateva ori apoi asezati-o intr-un vas de cuptor. De jur imprejur puneti cartofii taiati cuburi, morcovul feliat, ceapa taiata in bucati mari, ciupercile taiate in 4 cateii de usturoi rosiile chery intregi si crengutele de rozmarin.

Sfaramati cubul de legume peste carne ,  adaugati o cana de apa calduta si potriviti de sare si piper.

Acoperiti vasul cu folie de aluminiu si puneti la cuptor la 180C/350F/gaz4 pentru o ora,indepartati folia de aluminiu pentru ultimele 20 de minute de stat la cuptor

 Taiati pulpa de curcan in felii potrivite si serviti alaturi de legumele la cuptor.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la cuptor