Desert brownie cheesecake

de ReteteAlina in Prajituri, 18 Apr 2020 | 3205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata neagra
  • 200 g unt
  • 6 oua medii sau 5 mari
  • 225 g zahar
  • 115 g faina
  • 2 iaurturi cu zahar (125 g fiecare iurt)
  • 200 g crema de branza Philadelphia
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert brownie cheesecake:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade C. Pregatim cu hartie de copt o tava de 20x20 daca vrem ca brownie sa iasa mai groasa, eu am folosit o tava putin mai mare.

Pe baie de aburi se topeste ciocolata impreuna cu untul. Cand s-au topit, luam de pe baia de aburi si se adauga 125 grame de zahar, 4 oua si se omogenizeaza totul bine. Se adauga 75 grame de faina cernuta si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Pregatim crema de branza. Intr-un castron se pun cele 200 gr de crema de branza si cele 2 iaurturi, se amesteca bine, apoi se adauga 100 gr zahar, 2 oua si 40 grame faina,se amesteca totul foarte bine. Crema de branza se pune in tava peste compozitia de brownie si se amesteca cu varful unui cutit din loc in loc.

Se pune la cuptor pentru 40-45 de minute.

Eu am adaugat in brownie si cateva migdale.



Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownie cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de vanilie