Desert brownies cu nuca

de xana in Prajituri, 15 Iul 2018 | 3877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr zahar brun
  • 140 gr margarina sau unt
  • 3 oua mari
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 70 gr miez de nuca
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert brownies cu nuca:

Punem intr-o craticioara pe foc, margarina impreuna cu 150 gr de ciocolata in bucati si amestecam frecvent pana se topesc. Dam deoparte sa se racoreasca.

Prajim si macinam miezul de nuca.

Mixam ouale cu zaharul, zaharul brun, vanilia, romul si un praf de sare timp de 5 minute la viteza mare. Cu mixerul la viteza mica adaugam ciocolata topita. Punem si faina si mai mixam atat cat sa omogenizam compozitia. Cu ajutorul unei spatule incorporam nuca si restul de ciocolata taiata bucati mici.

Turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt (de 20 x 30cm) si dam la cuptorul preincalzit la 180ºC, pentru cca 40 de minute sau pana incepe sa se desprinda usor de pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownies cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, mac si crema de vanilie