Desert budinca de chia si rubarba

de Bucataras Diana in Dulciuri, 26 Mar 2018 | 2104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 100 g rubarba
  • 3 banane coapte
  • 8 linguri chia
  • 4 linguri zahar
  • scortisoara
  • ghimbir
  • 1 lingura cacao
  • esenta vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de chia si rubarba:

Curatam rubarba si o blenduim pana devine o pasta. Din banane facem un piure. Amestecam laptele cu zaharul pana se topeste, adaugam esenta de vanilie, scortisoara si ghimbirul dupa gust, piureul de banane si pasta de rubarba. Amestecam, apoi adaugam chia si omogenizam. 1/3 din compozitie o amestecam cu o lingura de cacao. Turnam compozitia in recipiente, intercalând budinca simplă cu budinca cu cacao. Decoram cu bucatele de rubarba si dam la frigider pentru cateva ore. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de chia si rubarba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de rubarba