Desert chec cu piersici si cacao

de oanapl in Prajituri, 14 Mai 2017 | 3440 vizualizari

 

reteta pentru picnic
La picnic nu trebuie sa lipseasca desertul. Eu va propun un chec delicios cu piersici.

 

INGREDIENTE

  • 5 ouă
  • 4 linguri făină
  • 100 g unt
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahăr
  • 2 piersici din compot
  • esenţă de rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu piersici si cacao:

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi untul moale, apoi baţi albuşurile spumă tare. Amesteci cu grijă cele două compoziţii şi adaugi făina amestecata cu cacaua şi esenţa de rom, încorporând uşor, de jos în sus.

Tai piersicile cubuleţe şi le adaugi peste compoziţia de cacao.

Torni compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi o introduci la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 grade C.

Scoti checul din tavă şi il laşi să se răcească pe un grătar.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu piersici si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

oanapl 1

15.05.2017, 23:17

Cu drag va servesc!

miki_a 1

16.05.2017, 00:03

Servesc și eu din așa bunătate de chec!

oanapl 1

16.05.2017, 17:39

Cu drag te servesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cremsnit cu foietaj de casa si aroma intensa de cocos